Artiklar

Är din valp månadens Agria Breeders Club-valp?
2017-01-17

Januari är här och det är dags att utse årets första Agria Breeders Club-valp. Som vanligt är allt du behöver göra för att tävla att lägga upp en fin bild på din valp på vår Facebooksida.

Handla för dina poäng på evenemang
2017-01-16

Du har väl inte missat att du som är medlem i Agria Breeders Club kan beställa varor för dina poäng och få sakerna levererade direkt till evenemang runt om i landet? På så vis slipper du fraktkostnaden.

Ta hand om tassarna vintertid
2017-01-12

Snö, slask och salt kan skapa ömmande sprickor i hundens trampdynor. Under vintern är det en bra att ägna hundens tassar lite extra uppmärksamhet. 

Årets utställningshund
2017-01-07

Qirmizi Ovation heter salukin som efter ett års intensivt tävlande tog hem titeln ”Årets utställningshund” och prisades på MyDog i Göteborg. Qirmizi Ovation är uppfödd av de stolta ägarna Nicklas Eriksson.

Föreläsning: Människans fåfänga – rashundarnas förfall?
2017-01-04

Hälsinglands Kennelklubb i samarbete med Agria Breeders Club inbjuder till uppfödar- och hundägarträff med tema "Människans fåfänga - rashundarnas förfall?". 

Året börjar med MyDOG
2017-01-03

Den 5-8 januari går hundevenemanget MyDOG av stapeln i Göteborg.  Det bjuds på två internationella hundutställningar, final i Agria Freestyle Elite Challenge och massor av andra aktiviteter för hundintresserade. 

Säg hej till månadens valp Niio
2016-12-15

Var fjärde vecka utser vi månadens Agria Breeders Club-valp i en bildtävling på Facebook. Den här månaden är vinnaren den vackra japanska spetsen Niio. 

Är din valp månadens Agria Breeders Club-valp?
2016-12-08

December är här och det är dags att utse månadens Agria Breeders Club-valp. Som vanligt är allt du behöver göra för att tävla att lägga upp en fin bild på din valp på vår Facebooksida.

Vinn en övervakningskamera
2016-12-01

Agria Breeders Club har en ny fin hemsida och det firar vi med en tävling där du kan vinna en övervakningskamera från Logitech. Perfekt för dig som vill kunna titta till hundarna även när du inte är hemma. 

Ny inloggning
2016-11-17

För att skapa en enklare och tryggare inloggning kan du nu logga in med Mobilt BankID. För dig som vill fortsätta logga in med lösenord behövs ett nytt lösenord skapas.