Artiklar

Handla för dina poäng på evenemang
2017-04-26

Du har väl inte missat att du som är medlem i Agria Breeders Club kan beställa varor för dina poäng och få sakerna levererade direkt till evenemang runt om i landet? På så vis slipper du fraktkostnaden.

Nu släpper Agria 423 nya hundförsäkringar
2017-04-03

Nu släpper vi en labradorförsäkring, en taxförsäkring och en chihuahuaförsäkring. Tre av 423 skräddarsydda försäkringar för vanliga och ovanliga hundar. Med vår statistik och erfarenhet vet vi nämligen vilka skador och sjukdomar din hund riskerar drabbas av.

Ställning Årets Utställningshund 2017
2017-03-14

Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar. Agria Djurförsäkring premierar de fyra främst placerade varje år. Så har ser ställningen ut just nu.

Fråga veterinären
2017-02-14

Har du som hunduppfödare någon fråga du skulle vilja ha svar på från Agrias veterinärer?

Ta hand om tassarna vintertid
2017-01-12

Snö, slask och salt kan skapa ömmande sprickor i hundens trampdynor. Under vintern är det en bra att ägna hundens tassar lite extra uppmärksamhet. 

Årets utställningshund
2017-01-07

Qirmizi Ovation heter salukin som efter ett års intensivt tävlande tog hem titeln ”Årets utställningshund” och prisades på MyDog i Göteborg. Qirmizi Ovation är uppfödd av de stolta ägarna Nicklas Eriksson.

Säg hej till månadens valp Niio
2016-12-15

Var fjärde vecka utser vi månadens Agria Breeders Club-valp i en bildtävling på Facebook. Den här månaden är vinnaren den vackra japanska spetsen Niio. 

Många nyheter i Agria Breeders Shop
2016-11-03

Chipläsare, hundburar, tält och snygga trimskjortor. Nu finns flera fina nyheter i Agria Breeders Shop. Gå in i shoppen och handla för de poäng du samlat ihop.

Lista på ämnen som är giftiga för hund
2016-11-03

Har din hund stoppat i sig något olämpligt? Hundar är ofta experter på att äta sånt de inte ska. Det är heller inte lätt att ha koll på vad som är farligt och inte. Här listar vi några av de saker som kan orsaka förgiftning hos din hund.

Få fina valpkit till dina valpköpare
2016-10-31

Visste du att alla uppfödare som är medlemmar i Agria Breeders Club kan få fina valpkit att ge till sina valpköpare? De uppskattade valpkitten innehåller bland annat en mönstrad filt, en termometer och en flyer med information om valpmagar.