Artiklar

Ställning Årets Utställningshund 2017
2017-03-14

Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar. Agria Djurförsäkring premierar de fyra främst placerade varje år. Så har ser ställningen ut just nu.

Föreläsning om valpliv i Norrköping
2017-02-28

Välkommen på uppfödarträff i Norrköping med tema "Valpliv" den 8 mars. Anne-Chatrine ’Ancan’ Edoff föreläser om hur man väljer föräldradjur samt om tiken och miljöns påverkan på valparna under de första veckorna.

Föreläsning med veterinär Kerstin Bergvall
2017-02-28

Missa inte föreläsningen med Kerstin Bergvall i Upplands-Väsby onsdag 15 mars. Det är gratis för dig som är medlem i Agria Breeders Club. Välkommen!

Fråga veterinären
2017-02-14

Har du som hunduppfödare någon fråga du skulle vilja ha svar på från Agrias veterinärer?

Uppfödarträff och föreläsning i Norrköping
2017-01-24

Hur väljer jag föräldradjur? Hur påverkar tiken och miljön valparna under de första åtta veckorna? I mars föreläser Anne-Chatrine ’Ancan’ Edoff om valpliv i Norrköping. 

Är din valp månadens Agria Breeders Club-valp?
2017-01-17

Januari är här och det är dags att utse årets första Agria Breeders Club-valp. Som vanligt är allt du behöver göra för att tävla att lägga upp en fin bild på din valp på vår Facebooksida.

Handla för dina poäng på evenemang
2017-01-16

Du har väl inte missat att du som är medlem i Agria Breeders Club kan beställa varor för dina poäng och få sakerna levererade direkt till evenemang runt om i landet? På så vis slipper du fraktkostnaden.

Ta hand om tassarna vintertid
2017-01-12

Snö, slask och salt kan skapa ömmande sprickor i hundens trampdynor. Under vintern är det en bra att ägna hundens tassar lite extra uppmärksamhet. 

Årets utställningshund
2017-01-07

Qirmizi Ovation heter salukin som efter ett års intensivt tävlande tog hem titeln ”Årets utställningshund” och prisades på MyDog i Göteborg. Qirmizi Ovation är uppfödd av de stolta ägarna Nicklas Eriksson.

Föreläsning: Människans fåfänga – rashundarnas förfall?
2017-01-04

Hälsinglands Kennelklubb i samarbete med Agria Breeders Club inbjuder till uppfödar- och hundägarträff med tema "Människans fåfänga - rashundarnas förfall?".