Artiklar

Fråga veterinären
2017-02-14

Har du som hunduppfödare någon fråga du skulle vilja ha svar på från Agrias veterinärer?

Uppfödarträff och föreläsning i Norrköping
2017-01-24

Hur väljer jag föräldradjur? Hur påverkar tiken och miljön valparna under de första åtta veckorna? I mars föreläser Anne-Chatrine ’Ancan’ Edoff om valpliv i Norrköping. 

Är din valp månadens Agria Breeders Club-valp?
2017-01-17

Januari är här och det är dags att utse årets första Agria Breeders Club-valp. Som vanligt är allt du behöver göra för att tävla att lägga upp en fin bild på din valp på vår Facebooksida.

Handla för dina poäng på evenemang
2017-01-16

Du har väl inte missat att du som är medlem i Agria Breeders Club kan beställa varor för dina poäng och få sakerna levererade direkt till evenemang runt om i landet? På så vis slipper du fraktkostnaden.

Ta hand om tassarna vintertid
2017-01-12

Snö, slask och salt kan skapa ömmande sprickor i hundens trampdynor. Under vintern är det en bra att ägna hundens tassar lite extra uppmärksamhet. 

Årets utställningshund
2017-01-07

Qirmizi Ovation heter salukin som efter ett års intensivt tävlande tog hem titeln ”Årets utställningshund” och prisades på MyDog i Göteborg. Qirmizi Ovation är uppfödd av de stolta ägarna Nicklas Eriksson.

Föreläsning: Människans fåfänga – rashundarnas förfall?
2017-01-04

Hälsinglands Kennelklubb i samarbete med Agria Breeders Club inbjuder till uppfödar- och hundägarträff med tema "Människans fåfänga - rashundarnas förfall?". 

Året börjar med MyDOG
2017-01-03

Den 5-8 januari går hundevenemanget MyDOG av stapeln i Göteborg.  Det bjuds på två internationella hundutställningar, final i Agria Freestyle Elite Challenge och massor av andra aktiviteter för hundintresserade. 

Säg hej till månadens valp Niio
2016-12-15

Var fjärde vecka utser vi månadens Agria Breeders Club-valp i en bildtävling på Facebook. Den här månaden är vinnaren den vackra japanska spetsen Niio. 

Är din valp månadens Agria Breeders Club-valp?
2016-12-08

December är här och det är dags att utse månadens Agria Breeders Club-valp. Som vanligt är allt du behöver göra för att tävla att lägga upp en fin bild på din valp på vår Facebooksida.