- Zack är en riktig rackarunge. Han hittar på mer bus än någon valp jag haft tidigare. Men han är jättesnäll och charmig så han kommer undan med det mesta, berättar ägaren Emmelie Bäckman.

Zack som nu hunnit bli sex månader flyttade hem till Emmelie Bäckman när han var åtta veckor gammal. Här har han gott sällskap av ytterligare två taxar, en borderterrier och en tysk jaktterrier. När han blir äldre finns chansen att han får sprida sina gener vidare. Emmelie föder nämligen själv upp dvärgtaxar under kennelnamnet Royal Doxie’s och hoppas få sin första kull till hösten. Tillsvidare får dock Zack busa vidare och växa på sig.

- Vi firar utmärkelsen till månadens valp med ett extra gott tuggben till Zack och en långpromenad. Det tror jag räcker långt, säger Emmelie.

Ny chans att tävla

Månadens Agria Breeders Club-valp kommer att utses på Facebook varje månad framöver, så nästa chans att vinna kommer redan i juli. Gå in och följ Agria Breeders Club på Facebook för att vara säker på att inte missa tävlingen när den dyker upp.