Förmåner

Som medlem i Agrias kattuppfödarklubb får du bland annat:

  • Poäng för alla av dig uppfödda kattungar som försäkras hos Agria. För varje kattunge får du 100 poäng att handla för i Agria Breeders Shop. I shoppen hittar du produkter som kattburar, leksaker, filtar, jackor med mera.
  • Du får 100 extra poäng om dina kattungar stannar försäkrade i Agria även efter leverans till köpare.
  • Vårt medlemsbrev en gång i månaden som bland annat innehåller intervjuer, artiklar om avel och bra erbjudanden särskilt framtagna för dig som föder upp katter.
  • Tillgång till Agria Breeders Shop där du kan handla för dina poäng.
  • Uppfödarträffar och föreläsningar runt om i landet.

Poäng

Så här samlar du ihop dina poäng:

  • Försäkra dina kattungar med individuella försäkringar från sex veckors ålder och få 100 ABC-poäng per kattunge.
  • När dina kattungar är gamla nog att flytta till sina nya hem lämnar du uppgifter om kattungarna och de nya ägarna till ditt personliga försäkringsombud.
  • Ditt ombud kontaktar dina kattungeköpare och ser till att alla kattungar får en bra försäkring.
  • Du får 100 extra poäng i Agria Breeders Club för varje kattunge som försäkras hos Agria även efter leverans till nya köparen.
  • För poängen kan du sedan handla i Agria Breeders Shop.

Regler

Nedanstående regler gäller för medlemskap i Agria Breeders Club.

§ 1 Du som är kattuppfödare och har ett registrerat stamnamn kan vara medlem i Agria Breeders Club. Det är inte något krav att du är kund hos Agria.

§ 2 Du ansöker om medlemskap i Agria Breeders Club på www.agriabreedersclub.se. Alternativt kan du kontakta något av Agrias lokala ombud eller ringa oss på telefon 08-588 421 10.

§ 3 Som medlem samlar du poäng genom att dina kattungar blir försäkrade i Agria med en enskild försäkring. Du kan få poäng tidigast från och med dagen du blivit medlem i Agria Breeders Club. För att du ska få poäng krävs att du eller köparen av kattungen uppger kattens registreringsnummer och ditt medlemsnummer i Agria Breeders Club samband med att kattungen försäkras. Ditt medlemsnummer finns på ditt välkomstmejl eller om du loggar in dig på din sida på agriabreedersclub.se

§ 4 Varje försäkrad kattunge kan ge dig 100 plus 100 poäng, max 200 poäng, som kan bytas mot produkter i Agria Breeders Shop. För att få maxpoäng försäkrar du först din kattunge på ditt eget försäkringsavtal för att sedan se till att köparen av kattungen fortsätter i Agria med en egen försäkring för kattungen. Observera att Agria Dolda Fel-försäkring inte genererar poäng.

§ 5 Som medlem i Agria Breeders Club får du vårt digitala medlemsbrev varje månad.

§ 6 Agria har rätt att ändra dessa klubbregler. Ändringar meddelas på www.agriabreedersclub.se.