agria-breeders-club-hund
agria-breeders-club-hund

Artiklar

Välkommen på föreläsning om genetik i Norrköping

Den 16 februari bjuder vi in till föreläsning med Linda Laikre som är professor i populationsgenetik vid Zoologiska Instutionen på Stockholms Universitet. Linda föreläser om genetik för hunduppfödare.

Välkommen på föreläsning om dräktighet, valpar och mentalitet i Vänersborg

Vill du veta mer om dräktiga tikar, avvänjning av valpar och mentalitet/BPH? Den 15 februari är du som är medlem i Agria Breeders Club välkommen på föreläsning med Ancan Edoff och Bo Edoff i Vänersborg.

Grattis till Årets utställningshund Bonus

I januari på MyDOG delades priset för Årets utställningshund 2019 ut av Patrik Olsson från Agria Djurförsäkring och Pekka Olsson från SKK. Vinnaren 2019 blev danska hunden Bonus.

Välkommen på Happy Hour

Är du på plats i Göteborg i samband med MyDOG? Då vill vi bjuda in dig till Happy Hour på Ristoria lördag 4 januari 17.30. Självklart är också dina hundar välkomna.

Nedräkning inför MyDOG

Den 3-6 januari är det dags för nordens största hundevenemang på Svenska Mässan i Göteborg. Under mässan har Agria utförsäljning av utvalda produkter från Agriashop och dessutom erbjuder vi rabatt på nyteckning av hun...

Se sändningarna från Stockholm Hundmässa på Dogplay.tv

Har du inte möjlighet att åka till Stockholm Hundmässa eller MyDOG? Nu kan du istället se allt hemifrån på Dogplay.tv. Agria Breeders Club bjuder dig på en gratis provmånad. 

Träna förebyggande inför nyår

Med lite drygt en månad kvar till nyårsafton är det hög tid att börja träna den skotträdda hunden för att slippa onödig rädsla och oro runt tolvslaget. Här bjuder Agria Djurförsäkring på några handfasta tips.

Ses vi på Stockholm Hundmässa?

Den 14-15 december är det äntligen dags för Stockholm Hundmässa – Svenska Kennelklubbens stora hundfest. Oavsett om du ska ställa ut, tävla i någon hundsport eller är där för att titta på vackra hundar så är du hjärtl...

Hotellrumserbjudande på Gothia Towers under MyDOG

Planerar du att åka till Göteborg för att ställa ut i januari? För dig som är medlem i Agria Breeders Club har vi förhandsbokat ett antal hundrum på Gothia Towers under mässan.

Hotellrumserbjudande på Scandic under Stockholm Hundmässa

Ska du ställa ut hunden på Stockholm Hundmässa i december? Vi har öronmärkt ett antal hundrum för medlemmar i Agria Breeders Club.

1 / 13