Artiklar

Köp rosa saker och stöd forskning
2018-10-12 Precis som bröstcancer är en vanlig diagnos hos kvinnor så är juvertumör en vanlig diagnos hos både tikar och honkatter. För att stödja forskningen säljer Agria rosa produkter till förmån för forskning i oktober.
Snart kommer nya Agria Breed Profiles
2018-10-04 Under hösten släpper Agria Djurförsäkring ny sjukdomsstatistik för många hundraser.  I Agria Breed Profiles finns värdefull information om vilka diagnoser som förekommer inom vilka raser och hur raserna står sig hälso...
Var tredje valp besöker veterinär redan första året
2018-09-24 Redan under det första levnadsåret besöker var tredje valp veterinären. I många fall är orsaken till veterinärbesöken något valpköparen hade hunnat förebygga med rätt kunskap. 
Årets utställningshund 2018
2018-08-06 Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar och Agria premierar de fyra främst placerade varje år. Så här ser ställningen ut just nu.
Vanligaste valpnamnen 2018
2018-07-09 Vad döpte du den senaste valpkullen till? Här listar vi de populäraste hundnamnen för tikar och hanar så att du kan få lite inspiration för framtida valpar.
Vad säger BPH om hundens personlighet?
2018-07-05 Vad säger ett BPH om hundens personlighet egentligen? Det har Kenth Svartberg fått stöd från Agria och SKKs forskningsfond för att ta reda på mer om. Vi ställde några frågor till honom om forskningsprojektet. 
Viktigt med rätt foder till dräktiga och digivande tikar
2018-07-02 Hur ska man egentligen utfodra tiken under dräktighet och digivning? Det och hur man utfodrar små valpar på bästa vis är någonting som alla uppfödare bör ha koll på. Här kommer några handfasta tips! 
Skydda hunden mot sommarens faror
2018-06-04 Agria Djurförsäkrings skadestatistik visar tydligt att sommar och sol inte bara är härliga dagar. För hunden lurar många faror i gräset, på stranden och vid grillen. Här kommer några viktiga tips du kan ge dina valpkö...
Populäraste hundnamnen 2018
2018-05-15 Om du fått valpar de senaste året är chansen stor att någon av dem heter Molly, Bella eller Charlie. Det är nämligen de absolut mest vanliga hundnamnen i Sverige 2018, enligt statistik från Agria Djurförsäkring.
Välkommen till Agrias Hundpromenad
2018-05-15 Den 19 maj anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hundar som har det svårt. Den här gången promenerar vi inte bara i Stockholm utan på sexton platser i landet. Varför inte bjuda in dina valpköpare till en gemens...