Artiklar

Föreläsning och uppfödarträff i Borlänge

Vill du lära dig mer om avel och genetik? Den 27 mars bjuder Agria och Dalarnas Kennelklubb in till föreläsning och uppfödarträff. Kvällen är kostnadsfri för dig som är med i Agria Breeders club.

Välkommen på anatomikväll med Moa Persson

Vill du lära dig mer om hundens anatomi? Välkommen på föreläsning med exteriördomaren och hunduppfödaren Moa Persson. Kvällen är gratis för dig som är medlem i Agria Breeders Club.

Hund i kall bil.

Se upp för kalla bilar

Att varma bilar är en dödsfälla för hunden på sommaren är allmänt känt. Men att kalla bilar kan bli en fara på vintern är inte alla nyblivna hundägare medvetna om.

Många hundar riskerar bli sjuka i jul

Obevakade julskinkor, chokladbitar och julpynt hamnar alltför ofta i hundarnas magar under julhelgen. Under förra jul- och nyårshelgen ökade antalet drabbade hundar med hela 20 procent, jämfört med året innan. Det vis...

Föreläsning och uppfödarträff i Söråker

Lördagen den 24 november bjuder Västernorrlands Kennelklubb och Agria Breeders Club in till uppfödarträff i Klass Arena, Söråker. Tre olika föreläsare berör ämnen som bland annat kastration och vaccination.

Köp rosa saker och stöd forskning

Precis som bröstcancer är en vanlig diagnos hos kvinnor så är juvertumör en vanlig diagnos hos både tikar och honkatter. För att stödja forskningen säljer Agria rosa produkter till förmån för forskning i oktober.

Snart kommer nya Agria Breed Profiles

Under hösten släpper Agria Djurförsäkring ny sjukdomsstatistik för många hundraser.  I Agria Breed Profiles finns värdefull information om vilka diagnoser som förekommer inom vilka raser och hur raserna står sig hälso...

Var tredje valp besöker veterinär redan första året

Redan under det första levnadsåret besöker var tredje valp veterinären. I många fall är orsaken till veterinärbesöken något valpköparen hade hunnat förebygga med rätt kunskap. 

Årets utställningshund 2018

Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar och Agria premierar de fyra främst placerade varje år. Så här ser ställningen ut just nu.

Vanligaste valpnamnen 2018

Vad döpte du den senaste valpkullen till? Här listar vi de populäraste hundnamnen för tikar och hanar så att du kan få lite inspiration för framtida valpar.

1 / 11