Namn: Anne & Jannica Wallin
Kennel: Fixus
Ras: Dvärgschnauzer
Bästa minne: Rasspecialen i Degerfors i somras som varje år samlar över 100 dvärgschnauzrar och som är en hel helgupplevelse. I år hade vi dessutom både BIS vuxen och BIS valp där. Resan till Norsk Vinnarutställning i november är också ett fint minne samt självklart våra valpkullar!

Namn: Cecilia Pousard & Mirre Julin
Kennel: Lokattens
Ras: Tibetansk terrier
Bästa minne: Vår S-kull som föddes i början av 2012. Det är en mycket speciell kull för oss då både mamman och den engelskimporterade pappan bor hemma hos oss.

Namn: Anette Björkman & Lena Hellman
Kennel: Michaims & Veddinas
Ras: Vit herdehund
Anette Björkmans bästa minne: Min uppfödda Michaims Glowing Alkilo blev färdigutbildad ledar- och assistanshund under 2012 vilket känns stort eftersom han är den första hunden med denna dubbla utbildning i rasen.
Bästa minne: Jag säger min B-kull som föddes i januari.
 

Namn: Anita Norrbom (med vänninan Kian Wingård Sten till höger på bilden)
Kennel: Thorsvi
Ras: Labradorer av jakttyp
Bästa minne: När min egenuppfödda och hemmavarande hund Thorsvi Glen Spey blev jaktchampion.

Namn: Anna & Anders Wretström
Kennel: Isabulls
Ras: Minatyr bullterrier
Bästa minne: Utställningen i Gimo där vår uppfödda Isabulls Evita Gustls Legacy "Mim" blev BIG-4 - en riktig prestation då vår ras sällan placerar sig i gruppen.

Namn: Sofie & Madelene Lönn
Kennel: Enigma
Ras: Basenji & faraohund
Bästa minne: Visbyhelgen i augusti som var en av få somarutställningar som inte regnade bort och vi var där med husbilen och trevligt sällskap. Vår Enigma Just Watch Me "Justin" var BIS-2 och dessutom fick vi träffa "Paris" som är vår första basenji som numera bor på Gotland.