Namn: Camilla Brögger
Kennel: Myalaskan
Ras: Alaskan malamut

Jag föredrar utomhusutställningar eftersom det blir så trångt inne. Det är svårt att ta sig fram och även att ta sig in i ringen är jobbigt då det inte finns ordentliga passager. Intensiteten blir mycket högre inomhus och hundarna kan bli stressade av det.

Namn: Josefin Petersson
Kennel: Workingwess
Ras: Engelsk springer spaniel & Alpländische dachsbracke

Det som är bra med inomhusutställningar är att de inte är lika väderberoende. Känslan att ställa ut på stora utställningar som MyDOG är också häftig. Men jag gillar ändå utomhusutställningar bäst eftersom de är friare och det är lättare att rasta hundar etc.

Namn: Ingrid Saltzman
Kennel: Saltisgården
Ras: Jack russel

Jag tycker det är skönare med inomhusutställningar. Ute kan det vara dåliga underlag i form av gropiga och backiga gräsmattor och då är det inte så lätt att visa en liten hund. Innomhus behöver man inte heller bekymra sig om vädret

Namn: Jimmy Larsson
Kennel: Rozcoez
Ras: Landseer

Jag föredrar helt klart utomhusutställningar eftersom det är en mer normal miljö för hundarna att vistas och röra sig i. Alla ljud inomhus kan göra hundarna stressade. Regnar det ute så har vi tält som skyddar oss och hundarna från att bli blöta.


Namn: Lena Österström
Kennel: Miketos
Ras: Cairn terrier

Jag gillar utomhusutställningar bäst för de är mindre stressiga än de inomhus. Även fast det kan vara regnigt och kallt ibland så är det ju ändå samma förutsättningar för alla då.