Alla vet att hundar ser väldigt olika ut på utsidan, men med vår unika skadestatistik och långa erfarenhet vet vi att de även skiljer sig åt på insidan. Därför har vi tagit fram 423 specialanpassade försäkringar – en labradorförsäkring, en taxförsäkring och många fler.

Det är svårt att veta vad man ska ha för försäkring. Men med en försäkring skräddarsydd för just din hund blir det förhoppningsvis enklare att välja framöver.

Rehab och medicin ingår

Rehab och medicin ingår i de nya hundförsäkringarna. I den första versionen av produkten ligger fokus på hundarnas behov av rehabilitering samt medicin, och ersättningsnivåerna har anpassats efter varje hundtyps vårdbehov.

-          Det här är bara början, vi kommer nu att fortsätta utveckla produkterna och gör dem än mer unika för varje ras utifrån vår samlade skadestatistik, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef sällskapsdjur på Agria Djurförsäkring.

Möjlighet att utöka maxbeloppet

Som en extra trygghet kan hundägaren höja ersättningsnivån för veterinärvård när som helst. Har du haft otur, behövt utnyttja försäkringen och är orolig att försäkringsbeloppet på 60 000 kronor inte räcker till? Då har du möjlighet att köpa till ett nytt maxbelopp om 60 000 kronor för nya sjukdomar och skador fram till nästa försäkringsår. 

Utökad självriskperiod

Inom en bestämd tidsperiod betalar du bara den fasta självrisken en gång. För de här nya försäkringarna har vi utökat självriskperioden – den är totalt 135 dagar.

Flytta fritt till Agria

Om ditt djur är oavbrutet försäkrad i annat försäkringsbolag till den dag du försäkrar ditt djur hos oss kan du flytta fritt till oss. Det innebär att vi inte undantar tidigare kända sjukdomar eller skador som ditt djur haft på din nya försäkring hos oss. Detta gäller under förutsättning att djuret är fullt frisk och helt återställd från den dag försäkringen börjar gälla hos oss. 

Läs mer och försäkra din hund här