Hundpromenaden är ett välgörenhetsevent där du och din hund kan göra en insats för hundar som har det svårt genom att ta en promenad. Lördagen den 13 maj mellan 11.00-14.00 är tvåbenta och fyrbenta välkomna till startområdet vid Sjöhistoriska muséet.

Förra året samlades 2000 besökare och 600 hundar på Djurgården för att gå Agrias hundpromenad till förmån för Hundstallet. I år lutar det åt rekord för Sveriges största kollektiva hundpromenad. 

Anmäl dig och din hund

Anders Bagge, Sofia Rågenklint & Emma Willblad

Vid startområdet finns möjlighet att ta en fika, lyssna till Sofia Rågenklint och Anders Bagge som underhåller från scenen samt att få tips från hundtränaren Emma Willblad.

-    Vi hoppas förstås på strålande väder och många deltagare. Det gör stor skillnad för Hundstallet, som gör ett fantastiskt arbete för hundar som är i behov av ett nytt hem, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef Sällskapsdjur hos Agria Djurförsäkring.

Anmäl dig redan idag och få en doggybag

Om du anmäler dig till promenaden på www.hundpromenaden.com senast torsdag 11 maj klockan 12.00 får du en fin doggybag när du kommer i mål. Att anmäla sig i förväg är dock inget måste - alla hundar och hundägare är hjärtligt välkomna. Alla som deltar i promenaden med sin hund får dessutom ta emot Agrias välgörenhetsarmband som tack för hjälpen.

Bjud med dina kompisar

Bjud med dig alla fyrbenta och tvåbenta du känner till välgörenhetseventet. Ju fler vi blir som promenerar, desto mer skänker vi till Hundstallet. Om du anmäler en grupp med fem hundar och hundägare så bjuder vi er på kaffe och en picknickfilt.