Agria Breeders Club - Katt
Erbjudande - Gisslén & Fischer

35% rabatt hos Gisslén & Fischer

Nu har du som är medlem i Agria Breeders Club 35% rabatt på Botaniqaserien hos Gisslén & Fischer. Skicka ett mail till agria@gisslenfischer.se för att få personlig inloggning där du kan utnyttja rabatten.

Till Gisslén & Fischer

Erbjudande - Nextory

Prova Nextory kostnadsfritt i 30 dagar

Nu bjuder vi dig som är medlem i Agria Breeders Club på 30 dagars kostnadsfritt abonnemang som ger dig möjlighet att läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker. Du har ingen bindningstid utan kan avsluta när du vill. Använd koden: agriakatt när du skapar ditt konto för att ta del av ditt erbjudande.

Till Nextory

Senaste artiklarna
Farligaste tiden på året för katterna Sommarmånaderna är härliga, men också farliga. Enligt Agrias statistik ökar antalet traumatiska skador hos katt med 33% under sommaren.
Ta hand om katten En del vanliga skador och sjukdomar går att förebygga om du tar väl hand om din katt. Brukar du borsta kattens tänder och göra regelbundna hälsokontroller? 
Månadens kattunge Är din kattunge månadens kattunge? På vår Facebooksida utser vi varje månad månadens kattunge. Var med och tävla du också!
Populäraste kattnamnen för raskatter Visste du att de populäraste namnen på raskatter skiljer sig från de populäraste namnen på huskatter? Raskatter döps till namn inspirerade av kungar, kejsare och grekiska faraoner.
Fler artiklar

Nyhetsbrev

Som medlem får du ta del av vårt nyhetsbrev med bra erbjudanden, viktig information och evenemang.

Bli medlem
Facebook
Katt ligger bredvid datorn.

Följ oss på Facebook

Agria Breeders Club finns även på Facebook.

Följ oss

Tipsa en vän
Katt och kvinna nosar pussar på varandra

Tipsa en vän och få klotång

Tipsa oss om någon som vill vara med, du får en klotång om vännen blir medlem.

Mejla in till oss här

Kommande evenemang
Agrias monter på kattevenemang.

Kommande evenemang

Evenemangskalender för dig som är hunduppfödare.

Läs mer